Keuzeformulier trainen in Coronatijd

In september starten we weer met de lessen, maar hoe en waar? Graag horen wij van jullie je wensen. Zo kunnen we samen komen tot een prettige manier van trainen. Mocht je ergens je keuze willen toelichten of iets anders kwijt willen, dat kan helemaal onderaan het formulier.

We vragen niet naar je naam, maar mocht je niet-anomniem willen antwoorden kun je die ook in het laatste veld kwijt. Dank!

Als afstand houden belangrijk is betekent dit dat de ruimte aan de Ansinghlaan niet voldoet, in elk geval niet voor de huidige groepen Qigong. Er zijn verschillende oplossingen hiervoor.
De keuze voor een andere ruimte heeft bijna zeker als consequentie dat de lesprijs iets zal stijgen. Daarbij moet je denken aan ca. 50 cent per les. Elke ruimte die ik nu heb bekeken is flink duurder dan de ruimte aan de Ansinghlaan. Een tweede consequentie is dat we misschien niet terug kunnen naar de Ansinghlaan. Ik zal deze ruimte op moeten zeggen. Het is de vraag of we er op een later moment in kunnen. Dus een andere ruimte moeten we kiezen voor een langere tijd. Voor de woensdag is er al wel een geschikte optie in de buurt. Voor de vrijdag alleen op het bedrijventerrein van Nieuwegein.