Locaties

Studio Zin maakt gebruik van twee locaties. Allebei goed bereikbaar met het openbaar vervoer, auto en fiets.

Locatie Montessorischool De Vleugel

De lessen op maandag- en donderdagavond zijn in Montessorischool De Vleugel aan het Mozartplantsoen in Nieuwegein. De school heeft twee ingangen. Wij gebruiken de ingang aan de van Heukelumstraat. Selecteer niet het Mozartplantsoen in je navigatiesysteem. Dan kom je aan de andere kant van de school uit. Bij de van Heukelumstraat is een ruim parkeerterrein. Fietsen kunnen direct bij de school geparkeerd worden. De ingang zit aan de rechterkant naast het grote raam, gebruik de onderste bel.

Openbaar vervoer:
Tram 60 of 62 vanuit Utrecht. Bus 74 vanuit Utrecht.

Voor iedereen uit Utrecht of voor wie met de auto van de snelweg vanuit het noorden van Nieuwegein komt, ga de van Heukelumstraat in, rij die net zo lang door, totdat je op het parkeerterrein komt. Direct na de bouwplaats. De school ligt nu een beetje verscholen achter een bouwterrein. Kom je van de andere kant van Nieuwegein, rij dan naar de Nedereindseweg en sla af bij het Kruidvat, dan ben je meteen op het parkeerterrein.

Er zijn bushaltes aan de Sweelincklaan en de Symfonielaan. Van daaruit loop je in 5 minuten naar de school toe.

Locatie Adverni

De lessen op woensdag- en vrijdagochtend zijn bij Atletiekvereniging Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein. Dit ligt direct aan de snelweg A12.

Vanaf de A12
Neem afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en sla onderaan de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf richting Nieuwegein (A.C. Verhoefweg). Rechts ligt al snel de atletiekbaan. Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten naar rechts (Galecopperlaan), bij de rotonde weer naar rechts en rij vervolgens rechtsaf over een klein bruggetje de grote parkeerplaats op waar aan het einde de ingang van de atletiekbaan is. 

Vanaf de A2 vanuit Den Bosch
Neem afslag 9 (Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven) en sla aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf richting Nieuwegein (Weg naar de Poort). Ga vervolgens bij de tweede verkeerslichten naar links (A.C. Verhoefweg). Rij alsmaar rechtdoor en ga bij de vierde verkeerslichten linksaf de Galecopperlaan op. Ga bij de rotonde naar rechts en rij vervolgens weer rechtsaf over een klein bruggetje de grote parkeerplaats op waar aan het einde de ingang van de atletiekbaan is. 

Vanaf de A2 vanuit Amsterdam/Utrecht
Neem afslag A12 richting Arnhem, afslag 16 Nieuwegein/papendorp. Zie verder beschrijving vanaf A12 

Openbaar vervoer:
Connexxion buslijn 77 halte Herman Heijermanshove. 

Zodra het mooi weer is, zijn we buiten in het park te vinden. Beide locaties hebben in de directe omgeving een prettige buitenplek.

Interesse? Meld je snel aan voor één van de lessen of workshops!