Locaties

Studio Zin maakt gebruik van twee locaties. Allebei goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Nieuwegein, Utrecht, Vianen, IJsselstein en Houten. Zowel bus- als tramhalte zijn op loopafstand.  Vanaf Utrecht CS zijn de locaties in 15-17 minuten te bereiken met de sneltram. Vanaf het station kun je zowel de tram naar IJsselstein als Nieuwegein-Zuid nemen.

Locatie Montessorischool De Vleugel

De lessen op maandag- en donderdagavond zijn in Montessorischool De Vleugel aan het Mozartplantsoen in Nieuwegein. De school heeft twee ingangen. Wij gebruiken de ingang aan de van Heukelumstraat. Selecteer niet het Mozartplantsoen in je navigatiesysteem. Dan kom je aan de andere kant van de school uit. Bij de van Heukelumstraat is een ruim parkeerterrein. Fietsen kunnen direct bij de school geparkeerd worden. De ingang zit aan de rechterkant naast het grote raam, gebruik de onderste bel.

Voor iedereen uit Utrecht of voor wie met de auto van de snelweg vanuit het noorden van Nieuwegein komt, ga de van Heukelumstraat in, rij die net zo lang door, totdat je op het parkeerterrein komt. Direct na de bouwplaats. De school ligt nu een beetje verscholen achter een bouwterrein. Kom je van de andere kant van Nieuwegein, rij dan naar de Nedereindseweg en sla af bij het Kruidvat, dan ben je meteen op het parkeerterrein.

Er zijn bushaltes aan de Sweelincklaan en de Symfonielaan. Van daaruit loop je in 5 minuten naar de school toe.

Locatie Yogacentrum Jeshiva

De lessen op woensdag- en vrijdagochtend zijn aan de Ansinghlaan 58, in Nieuwegein (Yogaschool Jeshiva). Parkeren kun je bij Makelaarskantoor De Keizer aan de Richterslaan. Naast het makelaarskantoor is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Vanuit het parkeerterrein loop je rechtdoor over het fietspad. De eerste straat links is vervolgens de Ansinghlaan. Het is het eerste pand links. Met de tram is het centrum ook heel goed bereikbaar (halte Wijkersloot). Vanuit de tramhalte loop je de Richterslaan in en sla je direct linksaf het parkeerterrein naast makelaar De Keizer in.

Zodra het mooi weer is, zijn we buiten in het park te vinden. Beide locaties hebben in de directe omgeving een prettig park.

Interesse? Meld je snel aan voor één van de lessen of workshops!