Privéles

Buiten de groepslessen is het mogelijk om privélessen Taijiquan of Qigong te volgen. Dit kan zijn om de taijivorm te leren, maar ook ter verdieping ervan. Of een speciale vorm te leren, bijvoorbeeld de taiji stokvorm, of een specifieke qigongserie. Maar het kan ook zijn dat jij net andere aandacht nodig hebt, wat in een groepsles niet altijd mogelijk is. Het is een intensieve manier van trainen, waarbij je snel vorderingen maakt en sneller een hoger niveau kunt bereiken. 

Privéles

In de lessen maken we samen een plan waar we naartoe gaan werken. De duur van de lessen varieert van één tot twee uur, afhankelijk van je eigen wensen.

Persoonlijke wensen

Het voordeel van privélessen is dat er meer mogelijkheden zijn om aan je persoonlijke wensen en kunnen tegemoet te komen. Je kunt het tijdstip, aantal lessen en de duur ervan op voorhand afspreken. Je zit niet vast aan een vast moment in de week, wat uitermate geschikt als je wisselende werktijden hebt. Het niveau, het tempo en de inhoud van de lesstof worden aan jouw wensen aangepast.

Je kunt kiezen voor individuele lessen of met enkele mensen samen afspreken (max 3).

Privélessen kosten 50 euro per uur per persoon (exclusief kosten voor de ruimte, reiskosten en reistijd). In Nieuwegein zijn de lessen veelal zonder bijkomende kosten. Voor privélessen in kleine groepen worden speciale afspraken gemaakt.

Neem nu contact op voor meer informatie of een afspraak: 030 6034332 of mail naar info@studio-zin.nl.

Wat vinden anderen van de privélessen?

Marion Groenewegen:

Privélessen bij Marsja zijn ontzettend leuk en leerzaam!
Bij het één op één werken krijg je meer details waardoor je de bewegingen beter kunt uitvoeren. Ook kun je die stukjes van de vorm waar jij de meeste moeite mee hebt net zo vaak herhalen als nodig is en leer je de vorm sneller. Marsja heeft alle geduld en doet het net zo vaak voor als jij wenst met als resultaat dat je al aan het eind van de eerste les merkt dat je de bewegingen vloeiender kunt maken.

René:

Tijdens de groepslessen werken we geleidelijk vanuit een meer globale uitvoering van de vorm toe naar een uitvoering met aandacht voor steeds meer details. De privélessen die ik bij Marsja volg geven mij extra steun in dit proces. Na een serie van privélessen wordt het me steeds duidelijker welke gewoontepatronen een goede uitvoering van de vorm in de weg staan. Voor mij, als pianist, is het extra boeiend om te merken dat de principes die liggen onder alle bewegingen prachtig aansluiten bij mijn ideeën over pianotechniek en musiceren.

Cornel de Munnik:

Al enige tijd volg ik samen met mijn broertje privélessen bij Marsja. Door zijn (niet-aangeboren) hersenletsel is het niet altijd makkelijk om met hem te werken. Het is bijzonder om te zien hoe Marsja op hem weet in te spelen en hoe mijn broertje hierop reageert. Tijdens en na de lessen zie ik hem zichtbaar ontspannen. Naast dat mijn broertje hier profijt van heeft, merk ik zelf ook de voordelen van de prettige lessen!