Hans Busker

Ik ben Hans Busker. Net als bij Marsja liggen ook mijn roots in de Taiji bij Jay Elfring in Utrecht. Daar heb ik mijn eerste stappen in de Taiji gezet. En van daaruit is mijn reis verder gegaan. Vanaf 2000 ben ik gaan lesgeven in de moderne vorm (48-vorm van Chi Kiang Tao) en sinds 2015 ook in Taiji Light.

Hans Busker

Taiji Light is gebaseerd op de methode van Paul Lam, maar ook Guo Lin Qigong heeft er een plaats. Voor beide methoden ben ik gecertificeerd. Ik kijk naar de mens en zijn of haar mogelijkheden. En dat bepaalt mijn lessen. Het is mijn doel om Taiji toegankelijk te maken voor iedereen.

Daarnaast heb ik samen met mijn vrouw een centrum voor bewustwording (www.allunga.nl). Hier integreren wij onze kennis en ervaring. Weer kijkend naar de mens als geheel stemmen wij onze behandelingen af. Niet iedereen heeft hetzelfde nodig. Daarom zijn wij breed geschoold.

Al onze ervaring heeft ons en onze behandelingen verdiept: Taiji Quan en Qi Gong, Spirituele therapie, diverse modules van de Kinesiologie, Quantum Touch, Quantum Allergy en Quantum Share, Cranio Sacraal Relaxatie, klassieke massage, Chinese massage en beweging, Dorn-therapie en Breuss-massage, Munay-Ki, Nusta Karpay, Automatisch schrift, Reiki, Magnified Healing.