ademcirkel

Ademcirkel in huiskamersfeer

We ademen elke dag meer dan 20.000 keer. En dan toch, hoe vaak ben jij je eigenlijk bewust van hoe je ademt? Ademen doen we het grootste deel van de dag automatisch, terwijl adem ons veel laat zien over hoe we in het leven staan. Je ademt zoals je leeft en dat is nu precies waar je je bewust van wordt met ademwerk. Waar stroomt jouw adem van nature makkelijk en waar ben je misschien wat meer teruggetrokken? Ervaar het tijdens de ademcirkel op vrijdag 1 maart. Deze cirkel is in huiselijke sfeer, in een kleine groep (4-6 deelnemers) waardoor kwaliteit van de begeleiding gewaarborgd blijft.

Innerlijke reis

Een ademcirkel is een innerlijke reis, waarbij je op een matje ligt en samen met een groep(je) ademt. De begeleider(s) zijn bij je aanwezig. Ze nodigen je uit je ademruimte weer helemaal te nemen en daar waar je sensaties ervaart aandacht en adem te brengen. Dat wat opgeslagen ligt in het lichaam geef je ruimte.

Oude emoties bijvoorbeeld, of beperkende overtuigingen, komen in je bewustzijn en kunnen worden verwerkt en losgelaten. Niet alles in één keer natuurlijk, maar stukje bij beetje. Als alles er mag zijn ontstaat uiteindelijk beweging en kan jouw levensenergie vrij stromen.

Je ervaart meer vrijheid. Je gaat dus eigenlijk met de bezem door je innerlijke huis om het op te schonen voor de lente.

Verbonden ademen

Het ademen doen we verbonden. Dat betekent dat je de in- en uitademing met elkaar verbindt. Tijdens het actieve gedeelte van de ademcirkel brengt het verbonden ademen jou in het hier en nu. Je mag voelen wat er nu in jou leeft. Daarna volgt een moment van integratie, waarbij dat wat je hebt losgemaakt haar plek mag krijgen. Je bent in verbinding met jezelf en kunt veel ontspanning en innerlijke kracht ervaren.

Programma

Wat kun je verwachten? We starten met een landingsmeditatie om helemaal aan te komen in je lichaam. Van daaruit werken we toe naar een intentie om mee te werken tijdens het verbonden ademen. Natuurlijk vertel ik over het verbonden ademen en wat je kunt verwachten. Dan gaan we samen de verbonden ademen sessie in. Na afloop is er  tijd om weer bij te komen en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje thee met wat lekkers.

Details

Datum: vrijdag 1 maart 2024
Tijd: 14:30 – 17:00
Locatie: Nieuwegein, volgt na inschrijving
Kosten: 40 euro, incl. thee en wat lekkers
Begeleider: Marsja Haanstra
Aanmelden: info@studio-zin.nl

Datum

mrt 01 2024
Expired!

Tijd

14:30 - 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *