ademcirkel

Ademcirkel Omarm de Lente met Marsja & Mieneke

[BIJNA VOL] We ademen elke dag meer dan 20.000 keer. En dan toch, hoe vaak ben jij je eigenlijk bewust van hoe je ademt? Ademen doen we het grootste deel van de dag automatisch, terwijl adem ons veel laat zien over hoe we in het leven staan. Je ademt zoals je leeft en dat is nu precies waar je je bewust van wordt met ademwerk. Waar stroomt jouw adem van nature makkelijk en waar ben je misschien wat meer teruggetrokken? Ervaar het tijdens onze ademcirkel op 16 maart.

We ademen als de zon bijna door het lentepunt gaat, van binnen naar buiten. De lente wordt gezien als een tijd van groei, vernieuwing en zuivering. Door ons te ontdoen van oude gewoonten, gedachtes en emoties die ons niet meer dienen, kunnen we ruimte maken voor positieve verandering en inspiratie in ons leven. Onze adem helpt ons daarbij. Omarm ook de lente en adem met ons mee.

Innerlijke reis

Een ademcirkel is een innerlijke reis, waarbij je op een matje ligt en samen met een groep ademt. De begeleiders zijn bij je aanwezig. Ze nodigen je uit je ademruimte weer helemaal te nemen en daar waar je sensaties ervaart aandacht en adem te brengen. Dat wat opgeslagen ligt in het lichaam geef je ruimte.

Oude emoties bijvoorbeeld, of beperkende overtuigingen, komen in je bewustzijn en kunnen worden verwerkt en losgelaten. Niet alles in één keer natuurlijk, maar stukje bij beetje. Als alles er mag zijn ontstaat uiteindelijk beweging en kan jouw levensenergie vrij stromen.

Je ervaart meer vrijheid. Je gaat dus eigenlijk met de bezem door je innerlijke huis om het op te schonen voor de lente.

Verbonden ademen

Het ademen doen we verbonden. Dat betekent dat je de in- en uitademing met elkaar verbindt. Tijdens het actieve gedeelte van de ademcirkel brengt het verbonden ademen jou in het hier en nu. Je mag voelen wat er nu in jou leeft. Daarna volgt een moment van integratie, waarbij dat wat je hebt losgemaakt haar plek mag krijgen. Je bent in verbinding met jezelf en kunt veel ontspanning en innerlijke kracht ervaren.

Lees meer over deze ademcirkel of over verbonden ademen en boek jouw ticket.

Datum

mrt 16 2024
Expired!

Tijd

14:00 - 16:30
Adem Zin

Organisator

Adem Zin
Email
info@adem-zin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *