Eli Montaigue Old Yangstyle Taiji

Traditionele Yangstijl Taiji met Eli Montaigue

Ook in 2024 zijn er weer workshops met Eli Montaigue in Nieuwegein. En dat blijft bijzonder. Eli is een geweldige leraar en voor iedereen die Taiji beoefent is dit een kans om te leren van iemand met zo’n hoog niveau. Of je nu beginner bent of gevorderd. Eli is heel toegankelijk en geeft je aanwijzingen op je eigen niveau. De voertaal is Engels.

De workshop bestaat uit twee dagen, zaterdag 9 en zondag 10 maart 2024, die afzonderlijk geboekt kunnen worden. Zaterdag is traditioneel Taiji Martial Day. Op zondag staat de Taiji-vorm (incl. Qigong) centraal.

Taiji Eli Montaigue Holland

Zondag: Traditionele Yangstijl Taijiquan

Op deze dag staan Qigong en Taiji Basisvorm centraal. Qigong wordt gebruikt om de innerlijke structuur te versterken. Vanuit deze structuur wordt gewerkt aan de Taiji Basisvorm.

Iedereen die Taiji beoefent kan mee doen aan deze workshop. Of je nu al lang Taiji doet of kort, Eli geeft je aanwijzingen op jouw eigen niveau. We trainen met elkaar, alle niveaus door elkaar. We pakken bewegingen uit de vorm en verdiepen deze. Vanuit structuur kijken we naar het fysieke niveau van de vorm.

Eli laat je heel duidelijk zien waaróm je een beweging op een bepaalde manier maakt. Vanuit de toepassing, maar ook gezien vanuit de versterking van het lichaam. Dit is de basis van waaruit de vorm kan gaan stromen. Er is ook ruimte voor deze innerlijke kant. De subtiliteit van de bewegingen.

Details

Tijd: 10:00 – 15:00u
Kosten: zie hieronder

€65 First timer training with Eli
€80 WTBA Active Member en alle cursisten van Studio Zin
€85 Niet-leden

Beide workshops (zaterdag én zondag)
€115 First timer training with Eli
€140 Active Members price en alle cursisten van Studio Zin
€155 Niet-leden

Locatie: Montessorischool De Vleugel, Mozartplantsoen 1, Nieuwegein
Aanmelden: info@studio-zin.nl

Datum

mrt 10 2024
Expired!

Tijd

All Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *