Vanaf februari weer buitenlessen (in tweetallen)

We zijn weer begonnen met buitentrainingen! Met een grote glimlach, want wat is het fijn om samen Taiji of Qigong te doen. Cursisten van Studio Zin kunnen zich per twee online inschrijven voor lessen van 30min. Eigenlijk bijna privéles dus. Je hebt zelf invloed op de inhoud van de les. Waar wil jij aan werken? De lessen zijn buiten bij de Plofsluis. Bij regen hebben we een overkapping. Dus, weer of geen weer, de trainingen gaan door!

Juist in deze tijd is het belangrijk om in beweging te blijven. Om de tijd die je achter het scherm besteedt af te wisselen met een vorm van bewegen. Maar ook om te blijven ontspannen, fysiek en mentaal. We zullen deze vervelende situatie nog even moeten volhouden. Met een gezond lichaam en sterke geest gaat dat beter.

Daarom proberen wij binnen de mogelijkheden tóch lessen aan te bieden.

Natuurlijk houden we afstand van elkaar en kom je alleen als je klachtenvrij bent. Tussen de lessen zit een kwartier, zodat deelnemers van verschillende groepjes elkaar niet hoeven te treffen en elke les rustig afgesloten kan worden.

Ben je nog geen cursist, maar zou je wel graag mee willen trainen? Neem dan contact op met info@studio-zin.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *