Naast Studio Zin nu ook Adem Zin

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging, ik voelde het al een tijdje kriebelen. Ik hou ervan mezelf te blijven ontwikkelen, maar wilde wel graag iets leren wat zou aansluiten bij mijn lessen Taiji & Qigong. Na het lezen van het boek Het Nieuwe Ademen van James Nestor wist ik het ineens. Ik vond mijn uitdaging in het ademwerk. Wat een geweldige reis was dit. Hoe fantastisch is het om meerdere passies te hebben. Taiji, qigong, mediatie, klank en dan nu ook de adem. Als ademcoach werk ik onder de naam Adem Zin.  Op de website van Adem Zin lees je alles over bewust verbonden ademen en wat dit voor je kan doen.

Ademen naar meer vrijheid

We ademen elke dag zo’n 20.000 keer. Daar zijn we ons meestal niet van bewust. Terwijl adem cruciaal is voor ons welbevinden. Ademen is leven. Veel mensen ademen te oppervlakkig. Je herkent dit als je de romp bijna niet voelt bewegen tijdens het ademen. Ga maar eens met je aandacht naar je eigen ademhaling. Wat merk je dan op? Voel dan meteen ook eens of je volledig ademt, dat wil zeggen, of je buik, je middenrif én je borst bewegen tijdens het ademen. Het is interessant om je adempatroon te leren kennen. Je adem kan je veel vertellen over hoe jij in het leven staat. Door te leren weer vol te ademen, ervaar je weer meer vrijheid. Niet alleen in het ademen, maar ook in het leven. Op de site van Adem Zin lees je hoe het kan dat een adempatroon beperkt is, want is heel normaal.

breathwork ademcoach nieuwegein

One thought on “Naast Studio Zin nu ook Adem Zin

  1. Onder goede begeleiding van Marsja heb ik een ademsessie gedaan en het was voor mij wonderbaarlijk hoe krachtig en opgeruimd ik mij erna voelde.
    Voor mij een bijzondere ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *