ademcirkel nieuwegein

Ademcirkel Omarm de zomer met Marsja & Mieneke

 We ademen elke dag meer dan 20.000 keer. En dan toch, hoe vaak ben jij je eigenlijk bewust van hoe je ademt? Ademen doen we het grootste deel van de dag automatisch, terwijl adem ons veel laat zien over hoe we in het leven staan. Je ademt zoals je leeft en dat is nu precies waar je je bewust van wordt met ademwerk. Waar stroomt jouw adem van nature makkelijk en waar ben je misschien wat meer teruggetrokken? Ervaar het ook tijdens een van onze ademcirkels.

Een ademcirkel is een innerlijke reis, waarbij je op een matje ligt en samen met een groep ademt. De begeleiders zijn bij je aanwezig. Ze nodigen uit je ademruimte weer helemaal te nemen en daar waar je sensaties ervaart aandacht en adem te brengen. Daarmee geef je dat wat opgeslagen ligt in het lichaam ruimte.

ademcirkel verbonden ademen nieuwegein

Verbonden ademen

Het ademen doen we verbonden. Dat betekent dat je de in- en uitademing met elkaar verbindt. Tijdens het actieve gedeelte van de ademcirkel brengt het verbonden ademen jou in het hier en nu. Je mag voelen wat er nu in jou leeft. Daarna volgt een moment van integratie, waarbij dat wat je hebt losgemaakt haar plek mag krijgen. Je bent in verbinding met jezelf en kunt veel ontspanning en innerlijke kracht ervaren.

  • Zaterdag 15 juni 2024, Omarm de zomer, 14:00 – 16:45u (Marsja & Mieneke)
  • Zaterdag 21 september 2024, Omarm de herfst, 14:00 – 16:45u (Marsja & Mieneke)
  • Zaterdag 14 december 2024, Omarm de winter, 14:00 – 16:45u (Marsja & Mieneke)

Lees meer over deze ademcirkel of over verbonden ademen en boek jouw ticket.

Datum

jun 15 2024
Expired!

Tijd

14:00 - 16:30
Adem Zin

Organisator

Adem Zin
Email
info@adem-zin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *